Velkommen til familien

Klareskovs hjemmeside

 

Hvem er vi?

Familien består af Lars, som er 42 år. Han er softwareudvikler og lever og ånder for sin computer. Når han tager en pause fra computeri'et vil han gerne lytte til musik. Elton John (i daglig tale kaldet EJ) er hvad han fortrækker at lytte til.

Helle er 43 år. Hun er uddannet korrespondent, og ligesom Lars udpræget computerentusiast. Computeren bruges i vid udstrækning både på arbejde og i fritiden. Slægtsforskning er en af hendes store interesser, men desværre tillader tiden hende ikke at bruge så meget tid på det, som hun gerne ville.

Både Helle og Lars kan godt lide at spille computerspil, og adventurespil er den foretrukne genre. Vi er rørende enige om at 'The Beast Within', er det bedste spil vi nogensinde har spillet. Og hvis man kigger godt efter i venstre side af skærmen kan man ane slottet Neuschwanstein, som er en vigtig del af ovennævnte spil.

Der er to børn i familien, Martin, med efternavnet Schibler Jensen, og Niklas med efternavnet Thaulow Klareskov. Martin er ligeså stor en computer freak som resten af familien, og spiller det ene spil efter det andet. Niklas, som er 10 år, ligner resten af familien og er allerede god til at betjene tastatur og mus.

Slægtsforskning

Vi har været så heldige, at en masse mennesker før os har forsket i vores slægter, specielt Lars. Bl.a. udgav Kaptajn Th. Thaulow ca. 1920 en bog med titlen 'Slægterne Thaulow' og alle oplysninger om slægterne Thaulow, som man kan finde ved at klikke på anetavlerne til venstre stammer fra denne bog. Derudover har H. Bredahl Nielsen udarbejdet en anetavle 'fra Niels Joenson, Vejle til Lars Klareskov, Holbæk', og alle oplysninger om Lars slægt stammer fra dette arbejde. Det betyder, at vi ikke selv har fundet disse oplysninger, og ej heller har gået dem efter i sømmene (det kommer med tiden).

For personer, som er nulevende, er kun angivet fødsel og erhverv.

Disse sider er under udarbejdelse, men kommentarer eller supplerende oplysninger modtages gerne pr. e-mail.Du er gæst nummer  siden 13. august 1998
Sidst opdateret 1. december 2003